dutch-green-building-council-briq.png

Briq participant van de Dutch Green Building Council

– December 2015 –

De Dutch Green Building Council (DGBC) is dé netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Onze missie: het verduurzamen van de gebouwde omgeving. Sinds 22 december 2015 steunt Briq als participant de DGBC. Duurzaam Doen is daarbij het motto van Briq.

De DGBC certificeert duurzame gebouwen. Via het opleidingsaanbod van de DGBC Academy kan men alles leren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid in relatie tot bouw en vastgoed. Als netwerkorganisatie wordt er samen met de participanten gewerkt aan duurzaam beleid, stimuleren van het gebruik van duurzame materialen, ontwikkeling van online tools om duurzaamheid te meten en het meten van de prestaties van gebouwen door te benchmarken.

dutch-green-building-council